Vad kan jag få för avkastning på min investering?

Genom att spara i privatlån ges du möjligheten att få en högre sparränta än vid ett traditionellt sparande, som till exempel ett sparkonto, aktier eller fonder, till låg risk. Vilken ränta du kan få påverkas av vilken investeringsprofil du väljer när du registrerar dig. Det finns inga garantier för att avkastningen hamnar på en viss nivå men vår målsättning är att investerare ska få en avkastning på över +6%. Under 2017 hade vi en genomsnittlig nettoavkastning på 8,3%.