När får jag tillbaka utlånat belopp och räntan?

Så fort du satt in pengar börjar pengarna lånas ut. Normalt sätt tar det ca 30 dagar innan alla pengar fördelats ut på lån. Låntagarna betalar via autogiro som dras den 27e varje månad. Så fort pengarna lånats ut uppstår räntor och i början av varje månad får du utbetalt de räntor och en återbetalning som dina låntagare betalat in. Du kan även välja att återinvestera alla räntor och amorteringar som betalas ut och på så sätt få en ränta på ränta effekt.